Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

8o Chakra, ανάλυση

To 8o βρίσκεται περίπου 30 πόντους πάνω από την κορυφή του κεφαλιού μας και είναι συνήθως ανενεργό. Υπολογίζεται οτι το κέντρο αυτό έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται σε μαζική κλίμακα μόλις από τον προηγούμενο αιώνα.





Όταν το όγδοο Κέντρο ενεργοποιείται τότε απομακρύνεται από το κεφάλι μας και φτάνει σε απόσταση ενός μέτρου από το 7ο κέντρο.

Αυτό συμβαίνει διότι πλέον η αντίληψη του ατόμου έχει αρχίσει να διευρύνεται και είναι πλέον έτοιμος να αντιληφθεί ένα μεγαλύτερο εύρος πραγματικοτήτων, πέραν αυτής στην οποία ζει ο ίδιος.

Το όγδοο κέντρο είναι το κέντρο της Θείας Αγάπης. Για την ακρίβεια είναι το κατώτερο κέντρο που μπορεί να εκφραστεί η Θεία Αγάπη. Λέγεται ότι το 8ο κέντρο επικοινωνεί με το κέντρο της καρδιάς, (το 4ο κέντρο) και ότι το άνοιγμά του μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την υπέρβαση της γήινης αγάπης, στην ουράνια αγάπη και απο κει στην Θεία Αγάπη.

Εδώ τα όρια της αγάπης σπάνε και διοχετεύονται προς κάθε ζωντανό ον, χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις.

Εδώ η αγάπη δεν είναι επιλογή, είναι ανάγκη. Δεν γνωρίζει σωστούς και λάθους αποδέκτες της απεραντοσύνης της. Απλά διαχέεται και μετουσιώνει το κάθε τι.

Εδώ είναι το κέντρο της πνευματικής συμπόνοιας και του αλτρουισμού, διότι τα όρια μεταξύ των έμβιων όντων χάνονται και είναι πλέον πεποίθηση του ατόμου οτι οτιδήποτε συμβαίνει σε οποιοδήποτε ον του κόσμου, στην πραγματικότητα πλήττει τον ίδιο, άρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να προστατεύσει με κάθε τρόπο τον μεγάλο Εαυτό του.

Τέλος, το άνοιγμα του όγδοου κέντρου σημαίνει και το τέλος του προσωπικού κάρμα. Το άτομο, έχοντας χάσει τα όρια του μικρού του εαυτού, απελευθερώνεται από τα δεσμά του Κάρμα.



Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!





master-lista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου