Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Μαξιλαροθήκες: Δεν είναι για να ντύνουν μόνο τα μαξιλάρια

Υπάρχει τρόπος να απαλλαχτείς από τις παντός τύπου πλαστικές, αντι-οικολογικές και αντιαισθητικές θήκες που κυκλοφορούν σε συρτάρια και ντουλάπες, γεμάτες με προσωπικά αντικείμενα ταξινομημένα κατά είδος: Χρησιμοποίησε στη θέση τους άλλες θήκες, πιο πρωτότυπες και πιο υγιεινές.






Τις έχεις σίγουρα στα συρτάρια σου, είναι όμορφες (πιθανότατα λουλουδάτες και χαρούμενες), βαμβακερές, περιποιημένες, ραμμένες και έτοιμες για χρήση. Πρόκειται για τις μαξιλαροθήκες σου, παλιές ή και καινούριες. Οι λύσεις που σου προσφέρουν είναι πολλές.Για να τυλίξεις, να φυλάξεις, να μεταφέρεις

Πριν εφευρεθεί το πλαστικό, υπήρχε το πανί. Οι πάνινες, χειροποίητες θήκες έδιναν και έπαιρναν μέσα σε κάθε νοικοκυριό. Οι νοικοκυρές τις χρησιμοποιούσαν για να αποθηκεύσουν από το ψωμί ως τα εσώρουχά τους.

Το ίδιο ανέξοδα και αποτελεσματικά μπορείς να κάνεις κι εσύ σήμερα. Για παράδειγμα, να τυλίξεις και να προστατεύσεις τα αγαπημένα σου ζευγάρια παπούτσια ή να αποθηκεύσεις τα εσώρουχα και τις κάλτσες σου μέσα σε μαξιλαροθήκες.

Μπορείς επίσης να μεταφέρεις μέσα σε αυτές τα μαγιό ή τα ευαίσθητα είδη ρουχισμού, που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Ακόμα και τα προσωπικά σου είδη υγιεινής και τα καλλυντικά σου μπαίνουν σε μια μαξιλαροθήκη με ζωηρά, ελκυστικά χρώματα. Αν τη θέλεις κιόλας να κλείνει, έχεις να επιλέξεις από τις θήκες διακοσμητικών μικρών μαξιλαριών που κλείνουν με φερμουάρ.

Εκτός και αν προτιμάς να ξοδεύεις χρήματα για ακριβά πλαστικά τσαντάκια με γυαλιστερή προκλητική επιφάνεια, φτιαγμένα με μπόλικη χημεία…



Στην ενότητα μας "Φτιάξε μόνος σου" και βρες οδηγίες και νέες ιδέες για να φτιάξεις μόνος σου εύκολα και σχεδόν ανέξοδα!!!

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!


goldenmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου